×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Robin Thicke mag zoon voorlopig niet zien’

26.01.2017 -

Robin Thicke mag voorlopig niet in de buurt van zijn zoon of ex komen. Een rechter bepaalde donderdag dat de zanger tijdelijk niet het ouderlijk gezag heeft over de zesjarige Julian.


Robin legt zich echter niet zomaar neer bij die beslissing. Volgens zijn advocaten is het nu zijn ex Paula Patton die wordt onderzocht door de kinderbescherming in Los Angeles, meldt TMZ. Zij zou Julian psychisch mishandeld hebben.

Robin en Paula gingen in 2014 uit elkaar na een relatie van 21 jaar. Aanvankelijk verliep de scheiding goed, in maart 2015 was alles rond. Begin dit jaar beweerde Paula dat de Blurred Lines-zanger hun zoon had geslagen. Julian zou op school hebben gezegd dat zijn vader hem geregeld een pak slaag geeft.

De kinderbescherming in Los Angeles onderzocht de beschuldigingen, ingewijden beweerden dat na een onderzoek van nog geen dag de conclusie werd getrokken dat Robin zijn zoon helemaal niet sloeg.

De exen troffen elkaar donderdag weer in de rechtbank. Beiden wilden eenhoofdig gezag over Julian. De rechter gaf Paula gelijk en legde Robin een contactverbod op wegens huiselijk geweld. Tot nader order moet hij zijn ex, kind en voormalig schoonmoeder met rust laten.

Robin kwam direct met papieren op de proppen waarin wordt beweerd dat Paula een wig wil drijven tussen vader en zoon. Dat is volgens de zanger psychische mishandeling.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties