×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel Gibson voor de negende keer vader

24.01.2017 -

Mel Gibson (61) is voor de negende keer vader geworden. Zijn vriendin Rosalind Ross is zondag bevallen van een zoon.


De pasgeboren jongen heet Lars Gerard Gibson en is het eerste kind van Ross en Gibson samen. "Ze zijn heel blij en Lars is een schatje", vertelt een ingewijde aan People. "Ze zijn thuis en iedereen maakt het goed", vervolgt de bron.

Schrijfster Ross en acteur en regisseur Gibson zijn sinds 2014 een setje en de hoogzwangere Ross was begin januari samen te zien met Gibson bij de uitreiking van de Golden Globes.

Mel Gibson heeft nog acht andere kinderen. Zes dochters en een zoon uit zijn 26-jaar lange huwelijk met Robyn Gibson, dat in 2006 op de klippen liep. En een 7-jarige dochter met de Russische pianiste Oksana Grigorieva met wie hij van 2009 tot 2010 een kortstondige relatie had.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties