×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Kate en Pippa Middleton als bruidsmeisjes in de jaren 90

23.01.2017 -

Wat schattig! Ver voordat ze bekend werden, hebben Catherine en Pippa Middleton zich al in de mooiste jurken gehesen. De twee mochten bruidsmeisjes zijn voor hun oom Gary Goldsmith en zijn vrouw Mirande Foote in 1991. Gelukkig zijn er nog beelden van deze grote dag.


De DailyMail heeft een video van de twee meisjes gepubliceerd. In zoete, roze jurkjes en met bloemetjes in hun haar zijn Pippa en Kate de mooie bruidmeisjes. Hun jongere broertje James had een pak aan en mocht met de mannen van de bruiloft op de foto. 

Kate was toen 9 jaar en Pippa 7. De oudere zus leek het duidelijk meer naar haar zin te hebben dan de kleine Pippa. Die had een beetje ruzie met haar bloemenkroontje. 

Foto: BuzzR

Reacties