×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Malia Obama gaat stage lopen in Hollywood'

20.01.2017 -

De oudste dochter van vertrekkend president Barack Obama, Malia, gaat stage lopen bij de beroemde producent Harvey Weinstein in Hollywood. Dat meldt Page Six op basis van bronnen.


De 18-jarige Malia timmert hard aan de weg. In de zomer van 2015 liep ze stage bij de opnames van de HBO-serie Girls. De stage bij Weinstein is een bewuste keuze van Malia, ze wil een jaar werkervaring opdoen voordat ze volgend jaar begint aan haar studie aan de prestigieuze universiteit Harvard.

The Weinstein Company is een van de grootste productiehuizen in Hollywood en mede-eigenaar Harvey Weinstein is een fanatieke aanhanger en geldschieter van Obama en de Democraten.

Malia Obama begint niet meteen bij Weinstein, ze gaat na de inauguratie van Donald Trump op vrijdag eerst even met haar familie op vakantie naar Palm Springs in Californië.

Foto: BuzzE

Reacties