×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Coen Swijnenberg onder het mes voor bottransplantatie

13.01.2017 -

Coen Swijnenberg moest gisteren een bezoekje brengen aan de kaakchirurg. De radio-dj kreeg een bottransplantatie.


Dat laat hij weten op social media. Hij plaatste eerst een foto van hem in de stoel bij de chirurg. 'Gisteravond een kaakoperatie gehad. 15 hechtingen verder maar gaat goed. Maandag kan het bekkie jullie hopelijk weer irriteren op 538', schreef Coen op Twitter. 

Oud-collega Gerard Ekdom schrok nogal van zijn berichtje. 'Mijn god! Gast! WTF?', schreef hij als reactie op de tweet van Coen. 'Twee implantaten. En ik had een tekort aan bot, dus bottransplantatie. Klinkt erger dan het is hoor', stelt de 538-dj hem gerust. 

Foto: Twitter Coen Swijnenberg

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!