×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Programma Bert Kuizenga van de buis

12.01.2017 -

Het tv-programma De Succesfactor, dat wordt gepresenteerd door onder anderen Bert Kuizenga, is per direct van de buis gehaald door RTL. Rondom de show ontstond ophef naar aanleiding van een aflevering van het VARA-programma Rambam.


In Rambam is donderdagavond te zien dat de Succes Awards, die aan De Succesfactor zijn gekoppeld, doorgestoken kaart zijn. De makers van het VARA-programma wonnen een van de awards met een fictief uitzendbureau.

“Wij hebben de uitzending van Rambam inmiddels kunnen bekijken; dit is een zeer ernstige zaak”, liet RTL weten aan Rambam. “Wij hebben dit verder onderzocht en naar aanleiding van onze bevindingen zijn wij genoodzaakt per direct het betreffende programma, dat wordt uitgezonden op RTL 7 via ingekochte zendtijd, niet meer uit te zenden.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties