×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marloes Horst weer terug bij Alex Pettyfer

Ze zouden zelfs verloofd zijn

11.01.2017 -

De Britse acteur Alex Pettyfer en het Nederlandse model Marloes Horst hebben elkaar weer gevonden. De twee, die in maart bekendmaakten uit elkaar te gaan, zijn volgens ingewijden zelfs verloofd.


Alex en Marloes werden onlangs hand in hand gespot in Beverly Hills. Op foto’s die E! News woensdag publiceerde is duidelijk te zien dat het model uit Akkrum een ring draagt. "Ze zijn weer samen en ze zijn verloofd", liet een bron weten.

Magic Mike-acteur Alex en Marloes maakten in maart bekend uit elkaar te zijn, maar sloten een hereniging toen al niet uit. “We houden ontzettend veel van elkaar, zijn elkaars beste vrienden en wie weet wat de toekomst in petto heeft", schreef Alex op Instagram.

 

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Marloes Horst en BuzzE

Reacties