×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maken Ariana Grande en John Legend samen de titelsong voor Beauty and the Beast?

11.01.2017 -

Kruipen Ariana Grande en John Legend misschien in de huid van Céline Dion en Peabo Bryson? Ariana deelde een foto van haarzelf in de studio en verzorgde dat kiekje van twee tags: John Legend en Beauty and the Beast.


Het Instagramaccount van de Disneyfilm heeft de foto ook gepost. Volgens de fans is het nu duidelijk dat Ariana en John de titelsong gaan zingen voor de vernieuwde versie van Belle en het Beest. 

26 jaar geleden, toen de tekenfilm uitkwam, maakten Céline Dion en Peabo Bryson de titelsong. Tot nu toe lijkt alles vrij hetzelfde te zijn als in de originele film, dus de verwachting is dat Ariana en John dan hetzelfde lied gaan zingen als Céline en Peabo. 

 

#Repost @arianagrande ・・・

Een foto die is geplaatst door Beauty and The Beast (@beautyandthebeast) op

Foto: Instagram Ariana Grande en John Legend

Reacties