×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Koomen flink gehavend

Na val van fiets

03.01.2017 -

Komiek Arie Koomen is het jaar ongelukkig begonnen. Tijdens de nieuwjaarsnacht viel hij van zijn fiets toen hij plots moest uitwijken. Het leverde hem op het oog flinke verwondingen op.


"Gelukkig heb ik het nooit van mijn uiterlijk moeten hebben", schrijft Arie, vooral bekend van De Lama's, op Facebook bij een foto van zijn gehavende gezicht. Hij heeft schrammen op voorhoofd, neus en kin en een blauw oog. "Lig nu lekker op de bank te netflixen en HBO-en. Fietspad koppen: niet doen", geeft hij als tip mee.

Eerder liet Arie al weten dat de valpartij niet zijn eigen schuld was. Er stonden naar eigen zeggen midden in de nacht mensen stil op een donker fietspad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Facebook Arie Koomen

Reacties