×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henry Schut en Maxim Hartman strijden om cover Men's Health

03.01.2017 -

Henry Schut (40) en zijn collega Maxim Hartman (53) strijden tegen elkaar met als doel op de cover van het septembernummer van Men's Health te komen. Ze hebben zes maanden de tijd om te trainen, want begin juli is de fotoshoot.


'Het is nu al een obsessie voor hem. Maar ik denk dat hij een burn-out krijgt omdat hij zichzelf zo graag wil bewijzen', zegt Maxim over zijn collega van NOS Eredivisie op vrijdag. 'Ik ken Henry niet echt goed, maar ik denk dat hij behoorlijk onzeker en kwetsbaar is', zegt Maxim op de website van het fitnessblad.

Maxim denkt te winnen door harder te trainen dan Henry, die meer dan drie keer per week in de sportschool te vinden is. Henry denkt er uiteraard anders over: 'Maxim is te wispelturig. We gaan dit aan voor een periode van een half jaar. Dat past niet in zijn spanningsboog. Veel te lang voor hem.'

Foto: BuzzE

Reacties