×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'George Michael en Fadi waren al uit elkaar'

03.01.2017 -

De relatie tussen George Michael en Fadi Fawaz liep al anderhalf jaar geleden op de klippen. Dat beweren anonieme vrienden van de onlangs overleden Wham-zanger.


"Fadi was al vanaf het begin een profiteur. George wist dat, maar was dankbaar voor het gezelschap en rekende voor veel zaken op Fadi. Maar de waarheid is dat ze al achttien maanden uit elkaar waren", zou één van hen hebben gezegd, mledt The Sun.

George en Fadi leerden elkaar kennen in 2009. De fotograaf trof het levenloze lichaam van de zanger aan op Eerste Kerstdag. Fadi werd op kerstavond gefotografeerd bij het huis van de Careless Whisper-zanger en vertelde volgens The Mirror in eerste instantie dat de twee het weekend samen doorbrachten. Later paste hij dat verhaal aan en zei dat hij George de nacht van zijn dood niet heeft gezien, omdat hij in zijn auto in slaap was gevallen.

Eerder verschenen op het Twitteraccount van Fadi berichten dat George al langer dood wilde en zelfmoord had gepleegd. De fotograaf liet weten dat zijn account was gehackt en de bewuste tweets niet van zijn hand waren. Uit een eerste onderzoek op het lichaam van George, kon de politie geen conclusies trekken. Resultaten van een verdere autopsie zullen nog weken op zich laten wachten. De autoriteiten gaan niet uit van een misdrijf.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties