×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Binnenkijken bij het spectaculaire appartement van de tweeling van O'G3NE

02.01.2017 -

Amy Vol en Shelley Vol, de tweeling van O'G3NE, hebben eindelijk de sleutels van hun gloednieuwe appartement in Rotterdam. Shelley geeft haar volgers een kijkje binnen in het appartement en door het filmpje heb je het gevoel dat je gewoon bij ze in de huiskamer staat.


De zangeres filmt namelijk het uitzicht door de ramen over de nieuwe maas, met uitzicht op de Erasmusbrug. Dat zorgt voor een spectaculair beeld, zeker met het winterzonnetje dat vandaag schijnt in Rotterdam, waar de dames hun nieuwe huisje hebben. 

'Vanaf vandaag is dit elke dag ons uitzicht', schrijft ze dolblij bij de video. Ook op de foto waarop ze samen met Amy de sleutels van het huisje showt straalt de blijdschap ervan af. 

 

Vanaf vandaag is dit elke dag ons uitzicht!! @amyog3neofficial

Een video die is geplaatst door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

 

Sleutels van ons appartement gekregen, het is van ons!!!!#homesweethome

Een foto die is geplaatst door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

Foto: Instagram Shelley Vol

Reacties