×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Theatertournee Najib Amhali gaat niet door

30.12.2016 -

Najib Amhali gaat volgende week toch niet de theaters in met zijn nieuwe theatertournee (N)ergens Goed Voor. De cabaretier heeft de tour afgezegd omdat hij ''nog niet ver genoeg'' is om de show ''op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen''.


“Het spijt mij erg dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen”, schreef Najib, die naar eigen zeggen voor het eerst sinds 1994 een theatertour afzegt, op zijn website. “Ik geef jullie liever je geld terug dan een show spelen waar meer in gezeten had.”

Dat Najib (N)ergens goed voor niet op het gewenste niveau heeft gekregen, komt doordat hij werd ''geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving''. Bovendien moest Najib ''om gezondheidsredenen wat rust nemen''.

De cabaretier dook voor try-outs wel de theaters in en ''dat waren mooie avonden''. Dat werk was niet voor niets. “Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theatershow werken en zullen we elkaar weer zien.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties