×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Shannen Doherty krijgt weer haar

30.12.2016 -

Shannen Doherty krijgt weer wat haar terug. De actrice heeft borstkanker en verloor haar lokken door chemokuren. Op gegeven moment heeft ze haar hoofd kaal geschoren, maar nu komt er weer wat haar op haar hoofd.


Dat is te zien op de foto die ze op Instagram plaatste. Die gaat eigenlijk over het huis dat ze met haar man aan het inrichten is, maar daarop is duidelijk te zien dat er weer een begin is van een haardos bij de voormalig Beverly Hills 90210-actrice.

Het zijn niet de donkere lokken die ze eerst had, maar dat maakt natuurlijk niet uit. Op dit moment is Shannen nog bezig met bestraling, maar de chemokuren zijn in ieder geval achter de rug. 

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties