×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Pink

29.12.2016 -

Pink en echtgenoot Carey Hart zijn de trotse ouders van hun tweede kind, zoontje Jameson Moon Hart. De zangeres maakte dat bekend door een foto van de nieuwe telg op Instagram te plaatsen.


De kleine Jameson is op maandag 26 december geboren en de Pink plaatste een foto op Instagram van het jochie en zijn vader. 'Ik hou van mijn pappie', schreef de zangeres bij het kiekje.

In 2010 lieten Pink en Carey Hart dat ze de naam Jameson wel zagen zitten voor hun toekomstige zoon. 'Mijn vader heet James, Carey en ik hebben beiden Ierse roots. En Carey's tweede naam is Jason', vertelde Pink destijds.

De 41-jarige voormalige motorcrosser Carey Hart en de 37-jarige zangeres Pink trouwden in 2006 met elkaar. In 2008 ging het stel een tijdje uit elkaar maar besloot na relatietherapie hun huwelijk een tweede kans te geven. In 2011 kregen ze hun eerste kind, dochter Willow.

Foto: Instagram Pink

Reacties