×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend viert verjaardag in Miami

28.12.2016 -

John Legend heeft zijn 38e verjaardag aangegrepen om eens lekker op vakantie te gaan. De Save Room-zanger is met zijn vrouw Chrissy Teigen en dochter Luna neergestreken in het altijd zonnige Miami.


Op Instagram bedankt de zanger zijn fans voor al hun felicitaties en lieve berichtjes. Daarbij heeft hij een foto geplaatst van het prachtige uitzicht vanuit zijn vakantiewoning. Verder heeft Legend een foto van zichzelf gepost waarbij hij dochtertje Luna op schoot heeft.

Ook vrouwlief Chrissy Teigen heeft Instagram gebruikt als middel om haar man te feliciteren. Ook zij heeft een selfie gemaakt met dochtertje Luna. Het bijschrift: "Gefeliciteerd, knappe papa."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram John Legend

Reacties