×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vin Diesel schrijft bericht aan overleden Paul Walker

21.12.2016 -

Vin Diesel stond dinsdag stil bij het record dat de trailer van The Fate Of The Furious afgelopen week brak. De producent en hoofdrolspeler van deze en eerdere Furious-films gaf zijn in 2013 overleden collega Paul Walker de eer voor zijn succes.


Vin plaatste een foto uit 2002, toen Paul en hij voor het eerst de MTV Movie Award voor beste filmduo wonnen. Het bijschrift richtte hij aan zijn goede vriend, die hij Pablo noemt. "Jij Pablo, hebt me kracht, een doel en besluitvaardigheid gegeven."

De acteur hoopt dat de nieuwe Furious-film in goede aarde zou zijn gevallen bij zijn maatje. "Ik heb je beloofd dat we iets zouden maken waar je trots op kon zijn, en ik bid dat we dat hebben gedaan. Ik mis je."

Vin vertelde al eerder dat Paul een rol heeft gespeeld in het productieproces van Fate Of The Furious. "Hij zei altijd dat hij instond voor een achtste film. En als je broer je iets garandeert, dan zorg je ervoor dat het gebeurt", verklaarde hij voor de camera's van MTV.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Vin Diesel

Reacties