×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Jessica Simpson is zwanger'

16.12.2016 -

Jessica Simpson zou naar verluidt weer zwanger zijn. Het derde kindje voor de blondine zit er dan aan te komen.


Dat meldt RadarOnline. Ingewijden laten weten dat de baby mogelijk een poging is om haar huwelijk met Eric Johnson te redden. 

Jessica zou volgens de site afgelopen oktober haar buik verborgen hebben achter een grote tas toen ze aankwam op New York's JFK vliegveld. Toen ze de volgende avond ging eten met haar echtgenoot, zou Jessica niet gedronken hebben. 

Het echtpaar heeft al een een dochter, Maxwell van 4, en een zoon, Ace van 3. Ze zouden al maanden aan het proberen zijn om nog een kindje te krijgen, laat een andere bron weten. Maar het huwelijk tussen Jessica en Eric zou in zwaar weer verkeren. Ze hebben weinig tijd met elkaar doorgebracht en daardoor zou Eric naar verluidt afgelopen lente met iemand anders aan de haal zijn gegaan, namelijk een van de nannies. 

Twee weken geleden plaatste Jessica nog een foto op Instagram van toen ze zwanger was van haar zoontje. Zou dit een hint zijn geweest?

 

Ace being held by his Dad #aceknute

Een foto die is geplaatst door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Foto: Instagram Jessica Simpson

Reacties