×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariska Bauer en zoons maken eigen kerstclip

16.12.2016 -

Wie denkt dat Frans Bauer de enige in de familie Bauer is die met een videoclip komt, heeft het mis. Mariska Bauer en zoons Lucas, Christiaan, Jan en Frans jr. hebben gewoon een eigen kerstclip.


'Na dagen oefenen met de jongens is hier dan het eindresultaat van onze kerstclip!', schrijft Mariska bij de video. Zij en haar zoons gaan helemaal los op een stoer kerstmuziekje. 

Natuurlijk hebben Mariska en de jongens niet echt deze pasjes ingestudeerd. Via een site hebben ze hun hoofden op die van dansende kerstelfen laten zetten. Zo dansen zij de sterren van de hemel voor kerst. 

 

Na dagen oefenen met de jongens is hier dan het eindresultaat van onze kerstclip!!! #merrychristmas

Een video die is geplaatst door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

 

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!