×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emile Ratelband wil geld zien van Peter Jan Rens

15.12.2016 -

Peter Jan Rens is Emile Ratelband ruim 6000 euro schuldig. En dat geld wil de boze positiviteitsgoeroe nu eindelijk eens een keer terug, vertelt hij.


''Peter Jan Rens is of was een goede vriend van mij'', vertelt Emile aan Shownieuws. Anderhalf jaar geleden besloot hij zijn vriend uit de brand te helpen door hem geld te geven zodat hij achterstallige huur kon betalen.

Na een jaar had Peter Jan hem nog steeds niet terugbetaald, terwijl hij toen wel voor een realityshow tekende bij RTL. ''Daar kreeg hij 2,5 ton voor, dus ik zei: je moet me nu betalen.'' Maar Peter Jan zei wederom geen geld te hebben.

Later kwam Ratelband erachter dat het geleende geld nooit bij Peter Jans huisbaas terecht is gekomen. Emile wil zijn oude vriend geen oplichter noemen. Hij denkt dat Peter Jans 23-jarige vriendin Virginia de kwade genius achter alles is. ''Virginia is de baas.'' Emile zegt ook dat de 66-jarige Peter Jan fysiek wordt mishandeld door Virginia.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties