×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jenny Smit nieuwe spreekstalmeester Circus Herman Renz

15.12.2016 -

Jenny Smit heeft een bijzonder baantje te pakken. De zus van Jan en Monique wordt spreekstalmeester in Circus Herman Renz.


Dat heeft het circus op Facebook bekendgemaakt. Tijdens het Kerstcircus in Haarlem neemt zij deze bijzondere taak op zich. Jenny is dolblij laat ze op Twitter weten. 'Jaaaa, eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen. Ik word ringmaster bij Kerstcircus Renz.' 

Jenny is geen vreemde in de wereld van entertainment. Ze is onder andere producer bij televisieprogramma's, presenteerde samen met Kees Tol bij de lokale omroep in Volendam en deed mee aan Sterren Dansen Op Het Ijs. Nu gaat ze dus aan de bak voor het circus. 

De kerstshow met de titel Revival betekent de terugkeer van Circus Herman Renz. Vorig jaar werd het circus failliet verklaard. Van 23 december tot en met 8 januari staan ze in het Burgemeester Reinaldapark in Haarlem. 

Foto: Reni van Maren

Reacties