×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilary Duff is critici liever kwijt

Na kritiek op kus op de mond van haar zoontje

13.12.2016 -

Hilary Duff kreeg veel kritiek op de kus op de mond die zij en haar zoontje Luca elkaar geven. Ze pikt die kritiek niet en vraagt degenen die zich storen aan de kus haar te ontvolgen.


Hilary en de 4-jarige Luca hadden het geweldig naar hun zin in Disneyland. Op Twitter plaatst Hilary een foto waarop zij en Luca elkaar een kus op mond geven. ‘We houden van je Disneyland,’ schrijft ze daarbij. Haar volgers zijn voor een deel kritisch. ‘Zoek een kamer’ wordt gemeld en ‘Je bent ziek’.

Hilary pikt die kritiek niet en laat weten: ‘Voor iedereen die commentaar heeft dat een kus op de mond met mijn 4 jaar oude zoontje ongepast is, ontvolg me alsjeblieft snel met jullie verwrongen geest en oordeel.’

Foto: Twitter Hilary Duff

Reacties