×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mary J. Blige eist Grammy terug van ex

13.12.2016 -

Mary J. Blige verwijt haar ex Martin 'Kendu' Isaacs dat hij een Grammy buiten de boedelscheiding houdt. De soulzangeres beweert dat haar ex weigert haar muziekprijzen, waaronder een Grammy, terug te geven.


Mary eist van haar ex verder een aantal leaseauto's terug die op naam van haar bedrijf staan. TMZ trof in het dossier van de vechtscheiding nieuwe documenten aan waarin staat dat Martin over drie auto's beschikt. Een daarvan is een Land Rover die hij in februari al terug had moeten brengen. Daarbij heeft hij nog twee Mercedessen in de garage staan, waarvan Mary nu aangeeft dat hij een daarvan mag houden.

Mary J. Blige en Kendu Isaacs trouwden in 2003, maar Mary besloot in juli een scheiding aan te vragen vanwege 'onoverbrugbare verschillen'. Isaacs was tevens Mary's manager.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties