×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Janice Dickinson getrouwd

11.12.2016 -

Janice Dickinson is dan toch nog getrouwd met haar grote liefde Robert Gerner. Het stel gaf elkaar zaterdagmiddag het jawoord in Beverly Hills.


Het inmiddels 61 jaar oude ex-supermodel heeft al vier jaar een relatie met de psychiater. De bruiloft was eigenlijk al eerder gepland, maar de plannen moesten even in de ijskast toen begin dit jaar borstkanker werd geconstateerd bij Janice, meldt Entertaiment Tonight.

Voor Janice Robert leerde kennen, had ze een aantal stormachtige relaties met onder anderen Mick Jagger en Grace Jones. Het ex-model vertelde ooit dat ze met meer dan honderd mannen het bed heeft gedeeld.

Ook over plastisch chirurgie doet Janice niet moeilijk. “Alles is nep aan mij”, is een van haar gevleugelde uitspraken. Het is ook de titel van een boek dat ze schreef. Ook voor haar bruiloft heeft ze nog een operatie ondergaan. “Mensen mogen grappen over me maken. Ook al heb ik borstkanker; ik wil er voor mijn trouwdag wel piekfijn uitzien”, zei ze eerder. Overigens liet Robert voor de grote dag ook aan zijn gezicht sleutelen. “Ik ga immers trouwen met een supermodel”, zei hij daarover. “Ik moet er dus echt goed uit zien.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties