×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Tineke de Nooij vanavond in battles The Voice

09.12.2016 -

SaraLee Vos, de dochter van Tineke de Nooij strijdt vanavond in de battles van The Voice of Holland. Zo probeert ze een plekje te bemachtigen in de liveshows van de talentenjacht. En Tineke gaat haar natuurlijk aanmoedigen!


Onze columniste Tineke gaat op de bank met een kopje thee en wat overgebleven speculaas van Sinterklaas kijken naar het optreden samen met haar kleindochter. SaraLee zit in het team van zanger Waylon. 

SaraLee deed auditie met het nummer Hey Ya van Outkast en Waylon drukte voor haar stem. Bekijk de auditie nog eens terug.  

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!