×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kookgek blijft op televisie bij ONS

08.12.2016 -

Televisiezender ONS blijft het beroemde kookprogramma van Joop Braakhekke uitzenden, ook na het overlijden van de maker op donderdag. De zender heeft dat met de kok en zijn manager zelf afgesproken, meldde een woordvoerster naar aanleiding van de dood van Braakhekke. De televisiekok overleed donderdag aan de gevolgen van alvleesklierkanker.


ONS herhaalt nostalgische televisieprogramma's en beschikt over een licentie om de gedigitaliseerde afleveringen van Kookgek uit te mogen zenden. Het kookprogramma werd in de jaren negentig voor het eerst door de AVRO op de buis gebracht.

De eerstvolgende aflevering van Kookgek staat donderdagavond gepland en wordt zondag herhaald. ONS zit bij sommige televisiekijkers in het basispakket.

Foto: BuzzE

Reacties