×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN'ers herdenken Joop Braakhekke op social media

08.12.2016 -

Joop Braakhekke is overleden. De televisiekok overleed op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Het nieuws raakt ook de BN'ers, die veel respect hebben voor het culinaire wonder.


Het nieuws dat Joop Braakhekke vanmorgen is overleden is bij iedereen hard aangekomen. De televisiekok was geliefd in de mediawereld en de BN'ers gingen maar al te graag een vorkje prikken in zijn restaurants. Zij tonen nu hun respect voor Joop. 

 

Dear Joop...RIP...Grote inspirator smaakmaker alleskunner levensgenieter levenskunstenaar kookgek vernieuwer,ik mis je!! X

Een foto die is geplaatst door Leco van Zadelhoff ␤ (@lecolook) op

 

Lieve Joop deze zomer nog vol levenslust, R.I.P! #laatstetvinterview #vanavond #rtlboulevard #rtl4 18.35

Een foto die is geplaatst door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Rust zacht Joop..

Een foto die is geplaatst door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

 

RIP Joop. Een heleboel mooie herinneringen aan deze man zullen altijd blijven. Zo ook dit zwembad moment in Hong Kong jaren geleden.

Een foto die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Foto: Reni van Maren

Reacties