×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste voetbalshirtje voor baby André Hazes is binnen

08.12.2016 -

André Hazes heeft het eerste voetbalshirtje voor zijn zoontje in ontvangst mogen nemen. Maar voor welke club? André is natuurlijk helemaal voor Ajax, maar mama Monique komt uit Rotterdam. Zoontje Dré is daar ook geboren, dus wordt het dan toch Feyenoord?


Nee hoor, zoals het hoort bij een echte Hazes is het eerste voetbalshirtje voor de kleine Dré gewoon van de Amsterdamse voetbalclub. Vol trots laat papa André het kledingstuk zien op Instagram. 'Hatsaa', schrijft hij erbij. Achterop het shirt staat het rugnummer 3, waarschijnlijk omdat de baby de derde André Hazes is. 

Mama Monique kon het niet laten om ook even te reageren. 'Zonde van die vlek op de voorkant', grapt ze in de comments bij de foto. Zij ziet haar zoontje duidelijk liever in een ander rood-wit-voetbaltenue. 

 

Hatsaa!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties