×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eigen kerstsingle voor Cruz Beckham

07.12.2016 -

De jongste zoon van David en Victoria Beckham heeft een kerstnummer opgenomen. Dat maakte de 11-jarige Cruz bekend op Instagram.


De opbrengsten van het lied gaan volgens de Beckham-telg naar het goede doel. Hiervoor is Gobals Make Some Noise gekozen. Het lied heet If Every Day Was Christmas.

Eerder deze week werd al bekend dat Justin Biebers manager Scooter Braun een samenwerking was aangegaan met Cruz. Die lanceerde daarop zijn eigen Instagrampagina, waarop hij een aantal liedjes zingt en poseert met broers Romeo (14) en Brooklyn (17).

Cruz is niet de enige in de familie met interesse in entertainment. Romeo was in 2014 als danser te zien in een reclame voor Burberry en Brooklyn probeert door te breken als fotograaf. De drie hebben nog een jonger zusje, de vijfjarige Harper.

Het nummer van Cruz, If Every Day Was Christmas, is volgens de aankondiging vanaf woensdag te horen.

 

#IfEveryDayWasChristmas out now on @AppleMusic!! All proceeds to @globals_make_some_noise smarturl.it/IEDWCi

Een foto die is geplaatst door Cruz Beckham (@cruzbeckham) op

 

My first single #IfEveryDayWasChristmas is out tomorrow! Hear it on @CapitalOfficial at 7.30am #CruzOnCapital

Een foto die is geplaatst door Cruz Beckham (@cruzbeckham) op

Foto: BuzzE

Reacties