×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook man Shannen Doherty klaagt management aan

07.12.2016 -

De echtgenoot van Shannen Doherty heeft een aanklacht ingediend tegen het voormalig management van de actrice. Eerder sleepte Shannen haar ex-managers zelf al voor de rechter.


Net als in de zaak van zijn vrouw, die uiteindelijk voor een bedrag van rond de 15 miljoen dollar schikte, draait de rechtszaak van Kurt Iswarienko om de zorgverzekering van Shannen, die het management heeft laten verlopen. Daardoor zou de borstkanker waarvoor de actrice momenteel behandeld wordt, pas veel later zijn ontdekt.

Volgens TMZ, dat de rechtbankpapieren in handen heeft, herhaalt Kurt die claim, beschuldigt hij het bureau ook van het verstrekken van foute leningen en neemt hij het voormalig management kwalijk dat zijn seksleven niet hetzelfde is nu Shannen kanker heeft.

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties