×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard en Johnny Depp zijn het eens

01.12.2016 -

Amber Heard en Johnny Depp hebben hun scheidingsovereenkomst uitgewerkt. Bronnen rondom de ex-geliefden vertellen aan TMZ dat Johnny binnen een jaar nog 6,8 miljoen dollar aan zijn ex zal overmaken, waarna zij het geld met enige vertraging doneert aan de door haar uitgekozen goede doelen.


Eerder maakte de acteur op eigen houtje al 200.000 euro over aan een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die opkomt voor mishandelde vrouwen.

In de uitgewerkte overeenkomst belooft Amber dat ze de miljoenen van Depp zal doorstorten naar de goede doelen. Dat doet ze in termijnen. Ze neemt daarvoor tot eind 2018 de tijd en strijkt ook het bijbehorende belastingvoordeel op.

Het acteurskoppel maakte afgelopen zomer bekend te gaan scheiden. De afwikkeling van de scheiding liep vertraging op, omdat Amber en Johnny ruzieden over de manier waarop het geld bij de goede doelen belandt.

Foto: BuzzE

Reacties