×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leontine en Marco Borsato vieren verjaardag zoon met kinderfoto's

30.11.2016 -

Luca, de oudste zoon van Leontine en Marco Borsato, is vandaag 18 jaar geworden. Papa en mama Borsato vinden dit zo'n mijlpaal dat ze hun zoon in het zonnetje zetten op Instagram met leuke kinderkiekjes.


'Deze vrolijke vriend onze zoon Luca is vandaag 18 jaar geworden! Gefeliciteerd man we houden van jou mooi mens', schrijft Marco bij een stoere foto van mini-Luca. 

Ook Luca's moeder deelt lieve woorden voor haar zoon. 'Grote lieve bijzondere Luca 18 jaar! Wij zijn zo waanzinnig trots op jou. Gefeliciteerd mooie jongen. Mooi van binnen en van buiten', schrijft zij. 

 

Deze vrolijke vriend onze zoon @luca_borsato is vandaag 18 jaar geworden! Gefeliciteerd Man we houden van jou mooi mens!

Een foto die is geplaatst door Marco Borsato (@borsato) op

Foto: Reni van Maren

Reacties