×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Butler weer vrijgezel

30.11.2016 -

Het lijkt erop dat Gerard Butlers knipperlichtrelatie met Morgan Brown voorbij is. Volgens E! Online hebben de twee er 'een tijdje geleden' definitief een einde aan gemaakt.


De 47-jarige Butler en de 39-jarige Brown werden enkele weken terug voor het laatst met elkaar gezien in Los Angeles. Afgelopen zomer gingen ze nog samen op vakantie in Italië.

Eerder dit jaar deden geruchten de ronde dat Butler iets met zangeres Rita Ora zou hebben, maar dat ontkende de acteur al snel. Volgens hem zijn ze alleen vrienden.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!