×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe internationale rol voor Michiel Huisman

29.11.2016 -

Michiel Huisman heeft weer een rol te pakken in een internationale film. De Nederlander heeft getekend voor de boekverfilming The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society van Mary Ann Shaffer en Annie Barrows. Dat meldt The Hollywood Reporter.


Huisman acteert in de film straks naast de Britse actrice Lily James, die de vrouwelijke hoofdrol speelt. Zij is vooral bekend van de Disney-film Cinderella en de serie Downtown Abbey waarin ze Lady Rose Aldridge speelde.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society vertelt het verhaal van een journaliste die in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleiland Guernsey is gevormd gedurende de oorlog. Ze komt in contact met een van de inwoners (Huisman), een boer op het eiland.

De film wordt geregisseerd door Mike Newell. Hij was eerder onder meer verantwoordelijk voor de verfilming van Harry Potter and the Goblet of Fire en Dickens' Great Expectations.

Foto: BuzzE

Reacties