×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Babybijeenkomst: Muck, Brandon Ray en André Hazes III samen op kraamfeestje

28.11.2016 -

Het was een grote BN'er-babybijeenkomst op het kraamfeestje voor André Hazes III. Dré zijn vriendjes Brandon Ray, het zoontje van Bobbi Eden, en Muck, het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, waren ook van de partij. Dat levert natuurlijk zoete kiekjes op.


Op de accounts van Muck, Kim Kötter, André Hazes en Bobbi Eden stroomt het vol met plaatjes van de baby's en hun ouders. 

Het was de eerste ontmoeting tussen André Hazes en Bobbi Eden en op de foto ging het volgens de zanger 'helemaal mis'. Door een tactisch geplaatste ballon lijkt het net alsof er iets groeit bij André doordat hij naast de pornoster zit. Maar het was dan ook zijn 'vriendin' van zijn 14e tot zijn 17e. 

 

Foto: Instagram Bobbi Eden

Reacties