×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taakstraf voor Dave Roelvink vanwege heling

25.11.2016 -

Dave Roelvink (22) heeft vrijdag van de rechtbank in Alkmaar 150 uur taakstraf gekregen wegens heling. De dj en zoon van zanger Dries werd vrijgesproken van diefstal en het heimelijk verspreiden van een seksfilmpje. Drie van zijn medeverdachten kregen van de rechtbank in Alkmaar taakstraffen tot tachtig uur opgelegd. Een werd vrijgesproken.


Het Openbaar Ministerie (OM) had de mannen aangeklaagd voor de diefstal van spullen ter waarde van tienduizenden euro's in de zomer van 2014. Dat zou zijn gebeurd tijdens twee afterparty's in een villa in het Noord-Hollandse Burgerbrug (gemeente Schagen).

Roelvink was daarnaast beschuldigd van het verspreiden van een filmpje waarop hij in de woning seks heeft met de dochter des huizes.

Foto: BuzzE

Reacties