×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique's grote wens uitgekomen: hond leert André Hazes III kennen

22.11.2016 -

Monique, de vriendin van André Hazes, haar grote wens op korte termijn is uitgekomen. Haar hond Dunya van 13 heeft haar zoontje André leren kennen.


Op Instagram plaatst Mo een ontroerende foto van het kleine kereltje met de hond samen geplaatst. 'Één van mijn korte termijn wensen was dat mijn meisje van bijna 13 onze zoon zou leren kennen en dat heeft ze maar mooi gered. Zij was jaren lang mijn enige kind, onvoorwaardelijke liefde en nu is daar een nieuw houden van bijgekomen. Het is zo fijn om dit nog met mijn oude meisje te kunnen delen', schrijft ze er bij. 

Dunya is al aardig op leeftijd en ook nog eens ziek. Het beestje heeft een tumor in haar hoofd, waardoor ze onder andere spieruitval heeft. 

Foto: Instagram Monique

Reacties