×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kisses wil vandaag winnen

Tijdens Junior Eurovisiesongfestival

20.11.2016 -

De meidengroep Kisses vertegenwoordigt zondag de Nederlandse eer op het Junior Eurovisiesongfestival op Malta. De formatie, die bestaat uit Kymora uit Amsterdam, Stefania uit Utrecht en de dertienjarige Sterre uit Zutphen, zingt het nummer Kisses & Dancin´.


Het is een uptempo popliedje dat de meisjes niet zelf hebben geschreven. De regels voor de liedjes bij het Junior Songfestival zijn sinds dit jaar aangepast. Voorheen was het verplicht dat de uitvoerende artiest het liedje (deels) zelf geschreven had. Tegenwoordig moeten de zangers slechts ´betrokken zijn´ bij de totstandkoming van het nummer.

Het Nederlandse trio moet het opnemen tegen zestien andere landen. Nederland won tot nu toe eenmaal het Junior Eurovisiesongfestival, dat voor het eerst in 2003 werd georganiseerd. In 2009 sleepte Ralf Mackenbach de eerste prijs in de wacht met zijn nummer Click Clack.

Het evenement wordt zondag vanaf 16.00 uur live uitgezonden door Zapp.

 

Reacties