×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tineke Schouten weet wie Mark Rutte's vriendin is

19.11.2016 -

Tineke Schouten geeft antwoord op de vraag of Mark Rutte een relatie heeft. In haar nieuwe theatershow ontvangt zij Erna Kötter, de mysterieuze, geheime vriendin van de premier.


De 'zus van Kim Kötter' is één van de typetjes die de comédienne opvoert in haar nieuwe show T-Splitsing. "Het is een fictief figuur waar ik, bij het schrijven van de scène, lekker op los ben gegaan. Zo komt ’Mevrouw Rutte’ bijvoorbeeld uit een kliko gekropen. Dat heeft alles te maken met het feit, dat ze zeven jaar lang verborgen moest blijven en zo ongezien Het Torentje kon binnendringen. Naast de bedachte vriendin van de premier, kruip ik dit keer ook in de huid van onder meer Anouk, Céline Dion en Patricia Paay", zegt Schouten in De Telegraaf.

Ondanks de aanwezigheid van de 'first lady' hoeft het publiek niet te rekenen op harde politieke grappen van de 62-jarige grappenmaakster. "Ik wil het trouwens wel altijd positief houden. Geen afzeiktoestanden bij mij, het moet wel leuk blijven. zit ook wel een beetje in de familie. Mijn oude moeder van negentig is ook altijd zo positief. Dat is er echt eentje van: vrolijk doorzetten!"

Na een aantal try-outs toert Tineke vanaf 23 november met haar nieuwe show door Nederland en België.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties