×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Ricky Martin wordt een 'wilde boel'

18.11.2016 -

Het huwelijksfeest van Ricky Martin wordt wat de zanger betreft een 'wilde boel'. Martin (44) maakte op 16 november tijdens de talkshow van Ellen DeGeneres bekend te gaan trouwen met zijn vriend, de Zweeds-Syrische schilder Jwan Yosef (32).


Ricky en Jwan kennen elkaar sinds april. "Ik ben zeker van mijn zaak. Ik ben een hopeloze romanticus", zei Martin in de talkshow van Ellen DeGeneres.

De trouwpartij krijgt een multicultureel karakter. "Het wordt een mix van Midden-Oosters en Latijns-Amerikaanse gekheid. Het wordt een wilde boel", aldus de zanger.

Ricky Martin kreeg twee zoons via een draagmoeder, de achtjarige tweeling Valentino en Matteo. Zijn relatie met econoom Carlos Gonzalez Abella liep in 2014 na drie jaar op de klippen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties