×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes gaat het volgend jaar rustiger aan doen voor kleine Dré

17.11.2016 -

André Hazes wil volgend jaar wat meer tijd thuis doorbrengen. De zanger wil namelijk geen vader zijn die zijn kind niet ziet opgroeien.


Dat heeft hij gezegd in een interview met RTL Boulevard. 'Ik probeer meer thuis te zijn volgend jaar. Ik wil niet zo'n vader zijn die zijn eigen kind niet ziet opgroeien.'

André geeft aan dat er voor hem sinds de geboorte van kleine Dré niet veel veranderd is. 'Ik moet werken en omdat ik 's nachts thuis kom hoef ik niet laat op te staan. Dat doet Moon allemaal.' In 2017 gaat dat volgens hem dus veranderen. 

André en zijn vriendin Monique zijn drie weken geleden trotse ouders geworden van een zoontje. Na een heftige bevalling werd André Hazes III geboren. 

Foto: Instagram André Hazes

Reacties