×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc van der Linden is al 81 kilo afgevallen

17.11.2016 -

Marc van der Linden heeft weer een update gedeeld over hoeveel hij is afgevallen. De royaltydeskundige is al 81 kilo kwijt.


Dat deelt hij op zijn nieuwe Facebookpagina. 'Op dit moment is er 81 kilo af. Een enorm getal- ik kan het me nauwelijks voorstellen', schrijft hij op de pagina. 

'Of het zo blijft... ik hoop het. Ik ben nog lang niet 'klaar' en warschijnlijk zal ik nooit helemaal 'klaar' zijn', gaat Marc verder in zijn bericht. 'Het is een lang, ingewikkeld en persoonlijk verhaal en daarom heb ik er voor gekozen om niet alles te vertellen.' De journalist geeft aan op zijn pagina af en toe wat te vertellen over wat hem op afslankgebied is overkomen en wat hem overkomt. 

Foto: William Rutten

Reacties