×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vrouw Michael Boogerd haalt uit naar Thomas Dekker

16.11.2016 -

De ex-vrouw van Michael Boogerd is net als de oud-wielrenner niet blij met het boek van Thomas Dekker. Daarin beweert hij onder andere dat hij en Michael prostituees naar hun kamer lieten komen, terwijl Michael nog getrouwd was met Nerena Ruinemans.


Nerena beweert op Twitter dat Thomas probeert Michael en zijn familie bewust te beschadigen. 'Zijn boek staat vol met onjuiste weergaves. Situaties die ernstig overdreven worden en personages die bewust en onbewust verwisseld of zelf helemaal niet benoemd worden.' 

Thomas en Michael zouden voor de Tourstart van de Tour de France 2007 Oost-Europese escorts naar hun kamer hebben laten komen en ze zouden samen een bordeel hebben bezocht. Daarnaast praat Thomas in zijn boek uitgebreid over het dopinggebruik van hemzelf en van zijn collega's. 

Nerena lijkt het allemaal belachelijk te vinden wat er is geschreven. Het zal haar omgang met Michael ook niet beïnvloeden, laat ze weten op Twitter. 'Michael is een fantastische vader voor mijn zoon en ik prijs me gelukkig dat we op zo'n vriendschappelijke wijze met elkaar om kunnen gaan. Geen enkel sensatieboek zal daar verandering in brengen. Ik hoop dat een ieder wil respecteren dat ik hier verder dan ook niet op in wil gaan.' 

Eerder retweette de ex van Boogerd ook allemaal berichten die het boek van Thomas onderuit haalden. Daarnaast retweette ze een bericht van haar ex-man, waarin stond dat hij nooit de volledige passages heeft mogen lezen. 

 

Foto: Reni van Maren en Twitter Nerena Ruinemans

Reacties