×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emmy Rossum bedreigd op Twitter met antisemitische teksten

14.11.2016 -

Emmy Rossum heeft zondag op Twitter uitgehaald naar gebruikers die haar antisemitische berichten sturen sinds de verkiezingsuitslag woensdag. 'Ik vind het triest te erkennen dat deze gemene onderbuik er altijd al was', schreef ze.


De actrice deelde een screenshot van een bericht dat ze ontving op Twitter. Daarin werd gedreigd dat ze 'binnenkort een trein' zal zien. Erbij stond een foto van een treinstation met daarop de achternaam van de nieuwe Amerikaanse president, Trump. Het bericht werd afgesloten met de Nazi-slogan 'Sieg Heil!'. Emmy reageerde daarop: 'Voor wie je ook hebt gestemd, dit is niet okay.'

Emmy, die een joodse moeder heeft, benadrukte dat ze niet bang wordt van zulke berichten. 'Ik krijg hier geen nachtmerries van.'

Foto: Instagram Emmy Rossum

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!