×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Cosby denkt aan comeback

12.11.2016 -

Bill Cosby is van plan zijn carrière te hervatten zodra hij een punt kan zetten achter de reeks rechtszaken waarin vrouwen hem beschuldigen van seksueel misbruik.


De 79-jarige acteur en komiek wil zijn slachtoffers geen inzage geven in zijn zakelijke contracten. Cosby's advocaat Angela Agrusa heeft een verzoek ingediend bij de federale rechtbank van Massachusetts waarin ze bezwaar aantekent tegen openbaarmaking van de contracten, omdat dit Cosby's onderhandelingspositie verslechtert als hij in de toekomst nieuwe deals wil sluiten.

"Meneer Cosby is na de rechtszaken van plan zijn carrière weer op te pakken en er is geen reden te geloven dat dit hem niet gaat lukken'', schrijft Agrusa. 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties