×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen sluit allerlaatste ochtenduitzending af in de auto

11.11.2016 -

Giel Beelen had helemaal geen zin in een officieel afscheid van zijn ochtendprogramma met pr, pers en collega's. Daarom ging hij er vandoor en maakt hij nu zijn programma af in de auto.


Waar de radiodj heen rijdt is onbekend. 'Ik ga gewoon weg, fuck it. Ik ga er gewoon vandoor', zei Giel tegen zijn luisteraars en nieuwslezer Joeri Stubenitsky. 'Het is eigenlijk best wel een naaistreek omdat er allemaal persmensen komen en ongetwijfeld allemaal lieve collega's maar ik hou hier gewoon niet van.'

Giel had zijn verrassende vertrek vooraf alleen aangekondigd aan zijn baas. Die regelde vervolgens dat de dj zijn show vanuit de auto kon vervolgen. Het is niet bekend waar hij heen rijdt.

Foto: BuzzE

Reacties