×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alles wat je wilt weten over de nieuwe vriendin van prins Harry

08.11.2016 -

Het verhaal ging al een tijdje de ronde, maar nu is het officieel: prins Harry is bezet. Hij heeft een nieuw liefje en dat is niemand minder dan actrice Meghan Markle. Lees hier alles wat je wilt weten over deze mooie brunette.


Meghan heet eigenlijk Rachel Meghan Markle en is geboren op 4 augustus 1981. De 35-jarige actrice is dus 3 jaar ouder dan de prins.

 

Gutted to be leaving #London - Thanks for a yummy breakfast @anderson_markus @sohohouse

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Ze werd geboren in Los Angeles. Haar vader is kaukasisch en haar moeder afro-amerikaans, waardoor ze een iets donkerdere huidskleur heeft. Omdat haar vader vroeger werkte aan het programma Married... With Children, bracht de toekomstig actrice daar veel tijd door. Daarnaast zat ze op een Roomse Katholieke Meisjesschool in Los Angeles. Ze heeft een diploma in communicatie, die ze haald aan de Northwestern University. 

Meghan is vooral bekend van haar rol als Rachel Zane in Suits. In die serie speelt ze sinds 2011, maar haar acteercarrière begon in 2002 met een rol in General Hospital voor 1 aflevering. 

De actrice is al eens getrouwd geweest. Op 10 september 2011 stapte ze in het huwelijksbootje met Trevor Engelson. Ze waren al sinds 2004 samen. In mei 2013 zetten ze een punt achter de relatie en 3 maanden later was ze gescheiden. 

Naar verluidt hebben Meghan en Harry elkaar ontmoet toen de prins in Canada was om de Invictus Games van volgend jaar in Toronto te promoten. Op social media, waar Meghan redelijk actief is, heeft ze niets laten zien van haar relatie met Harry. Wel plaatste ze afgelopen zomer onderstaande foto bij Buckingham Palace.

 

Bye bye #London

Een foto die is geplaatst door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Die relatie is vandaag pas bevestigd door Kensington Palace, op een bijzondere manier. Omdat de media volgens prins Harry erg racistisch en seksistisch berichtten over Meghan, vond hij het nodig om in te grijpen met een persbericht. Via die weg werd de relatie ook meteen bevestigd. 

Net als Harry is Meghan filantroop. Ze is ambassadrice van de Verenigde Naties voor gelijke rechten voor vrouwen. Hiervoor was ze laatst onder andere in Ghana. 

Voor Harry is dit zijn derde relatie, voor zover bekend. Tussen 2004 en 2009 was hij samen met Chelsy Davy. Van 2012 tot 2014 volgde Cressida Bonas. 

Foto: YouTube

Reacties