×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Briget Jones's Baby succesvolste film in Nederland in 2016

07.11.2016 -

Bridget Jones’s Baby, het derde deel in de komische reeks over een neurotische televisieproducente, is de succesvolste bioscoopfilm in Nederland van 2016. Dat heeft distributeur Universal Pictures maandag bekendgemaakt.


De film, die nog steeds in 135 zalen draait, heeft meer dan 9,45 miljoen euro opgebracht en is door bijna 1,1 miljoen mensen gezien. Hiermee heeft de romantische komedie de andere koplopers, The Jungle Book en Finding Dory, ingehaald.

In het derde deel keert actrice Renee Zellweger weer terug als het roemruchte personage uit de boekenreeks. Een zwangerschap nadat zij binnen één week het bed heeft gedeeld met haar oude (Colin Firth) en haar nieuwe liefde (Patrick Dempsey) zet het leven van Bridget Jones op z'n kop.

Foto: YouTube Universal Pictures

Reacties