×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romantische kiekjes: Doutzen Kroes en Sunnery James vieren trouwdag

07.11.2016 -

Zes jaar geleden gaven Doutzen Kroes en Sunnery James elkaar het jawoord. Het stel is nog steeds dolgelukkig met elkaar en wil dat graag aan iedereen laten zien. Daarom strooien ze met romantische plaatjes op Instagram.


'Mijn vriend, mijn liefde en soulmate. Die persoon waar ik alles mee kan delen! Ik ben zo dankbaar dat ik vandaag zes jaar met je getrouwd ben', schrijft het Friese topmodel bij een foto van haar met haar echtgenoot Sunnery. 

Ook de dj kan het niet laten om zijn mooie vrouw wat aandacht te geven op het sociale medium. 'Ik voel me gezegend dat ik mijn leven mag delen met deze geweldige vrouw. Vandaag vieren we dat we zes jaar getrouwd zijn. Ik hou zoveel van je mijn vriend, mijn soulmate, mijn soldaat.' 

Doutzen en Sunnery trouwden op 7 november 2010. In het diepste geheim vierden zij hun liefde ergens in Amsterdam. Inmiddels heeft het stel twee kindjes. Zoontje Phyllon is vijf en dochtertje Myllena is twee. 

Foto: Instagram Doutzen Kroes

Reacties