×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Exclusieve video: Feestje bij de babyshower van zoontje Bobbi Eden

05.11.2016 -

Het is feest in Den Haag! Bobbi Eden en haar man Mark Laurenz vieren daar de babyshower van zoontje Brandon Ray en Weekend is erbij.


Onze verslaggeefster filmde de gelukkige ouders met hun zoontje. Het gezinnetje is al overladen met cadeaus en kan nu volop genieten van het feestje. 

Brandon zelf lijkt er nog niet veel van mee te krijgen, want die valt net in slaap. De kleine vent heeft net zijn voeding gehad en raakt daardoor weer in 'coma' volgens mama Bobbi. Maar gelukkig vertelt ze ook: 'Het gaat hartstikke goed met hem!'

Bobbi en Mark zijn op 1 oktober ouders geworden van hun zoontje Brandon Ray. Het was een zware bevalling en het ventje moest met een keizersnee ter wereld komen, maar alles gaat goed met moeder en zoon. 

Reacties